Jdi na obsah Jdi na menu

Aby bylo jasno v Duze!

28. 4. 2011


Aby bylo jasno v Duze!

 

Prostějov – Ve středu do Prostějova přijeli známí herci, aby v Duze odehráli devadesátou reprízu představení ABY BYLO JASNO v rámci zdejší Divadelní kavárny  s podtitulem „komedie o jednom velkém nedorozumění“.

 

abybyloel.jpgHra vypráví o dvou manželstvích. Pár Grega v podání Otty Kaluse (známého z televizních Velmi křehkých vztahů) a Ginny, kterou ztvárnila Veronika Nová (vystupuje v Ordinaci v růžové zahradě) se nezávisle na sobě sejdou v domě starších manželů Sheily, jejíž roli přijala Dana Homolová a Filipa, jehož ztvárnil moderátor Jan Rosák. Ginny jede za účelem se rozejít se svým bývalým šéfem Filipem, naivnímu Gregovi však řekne, že jede za rodiči. Ten pátrá po stopách své přítelkyně.

„Doufám, že tímto jarním večerem pominou všechny starosti běžného života“ přála si pořadatelka Martina Drmolová.

Přání Drmolové se alespoň podle některých návštěvníků prostějovské reprízy vydařilo „Určitě se mi líbí herecké obsazení, líbí se mi vtipné dialogy použité v představení a zatím (o přestávce pozn. red.) nemám nic, co by se mi nelíbilo“ řekla pro iProstejov.cz svůj názor návštěvnice divadelního představení Zdena Štajnarová. „Nejvíce se mi líbí, že jde o nadsázku, perfektní humor, člověk se odreaguje. V polovině pracovního týdne to bývá potřeba“ myslí si Jana Holubková. Tvůrci představení nešetřili zvukovými efekty jako je vyzvánějící telefon či kávovar.

 

(jač)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář