Jdi na obsah Jdi na menu

Čeští lvi vyvolali rozpaky

20. 10. 2011

Čeští lvi vyvolali rozpaky

Čeští lvi vyvolali rozpaky

Prostějov - Představení Český lev v rámci festivalu Aplaus populárních herců Pavla Lišky a Bolka Polívky zklamalo některé diváky natolik, že o přestávce odešli.

Napodobovali, jak by (ne)měl vypadat ceremoniál předávání cen Český lev. Přestože během úterního večera bylo Městské divadlo v Prostějově plné, někteří diváci v rozpacích o přestávce odešli.

„Představení bylo dobré, ale mohlo tam být více vtipných nápadů. Čekal jsem od těchto slavných herců víc," myslí si příslušník mladší generace František Váňa.

Divák Jaroslav Maděrka je jiného názoru: „Divadlo se mi líbilo moc, bylo to vtipné a zajímavé. Určitě bych na tyto herce šel znovu."

Názor autora článku:

Přiznám se, že jsem od tohoto představení čekal mnohem víc. Humorné sice bylo, ale očekával jsem větší zábavu. Nechci být kritický, ale jsou amatérská představení, která mě pobavila více. Na svém webu se Divadlo Bolka Polívky honosí tím, že se jedná o improvizační večer. Očividně se ale jednalo o naučený text, jinak by „zuřící režisér z reproduktorů" musel být přítomen živě - nejen ze záznamu.

  • Jakub Čech
  • Foto: archiv divadla

________________________________________________________________________

 

Krvavé Vánoce

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář