Jdi na obsah Jdi na menu

Divadlo dává šanci novým předplatitelům

20. 6. 2012

Divadlo dává šanci novým předplatitelům

Divadlo dává šanci novým předplatitelům

Prostějov - Dostat se mezi stávající předplatitele divadelních představení je kumšt. Pokladna městského divadla proto nyní pro zájemce připravila nové abonmá - 5N.

„Skupiny A a B se více zaměřují  na klasickou divadelní  tvorbu a volí si je ti divadelní fanoušci, kteří rádi zajdou na operu i dobrou divadelní komedii," vysvětluje pro iProstejov.cz ředitelka divadla Alena Spurná. V sezóně  2012 - 2013  na diváky čeká například Smetanova Prodaná nevěsta nebo adaptace známé filmové komedie Škola základ života.

„Skupina 5P a také nová skupina 5N nabízejí moderní divadlo, které často boří tradiční představy a žánry. Tvůrci těchto inscenací řeší problémy, jež tíží současnou společnost, a ve své tvorbě experimentují," pokračuje Spurná.

Nová skupina 5N dává šanci novým divákům, kteří by chtěli začít chodit do divadla. Pro stávající předplatitele jsou vždy místa držena, proto je kumšt si předplatné zakoupit. Předprodej je otevřen do 28. června, pokračovat bude po divadelních prázdninách 20. srpna.

„Těším se na představení  Divadla v Dlouhé Naši furianti, protože mám velmi ráda klasickou látku zpracovanou současným pohledem, nenechám si ujít ani Dvanáct rozhněvaných mužů z pardubické produkce, nejen kvůli excelentnímu výkonu Petra Kostky," prozrazuje Spurná.

„Na předplatné chodím - na skupinu 5P. Jsou tam zajímavá divadla a nejsou tam opery a balety, které mě nebaví," říká jedna z divaček.

  • Jakub Čech

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář