Jdi na obsah Jdi na menu

Jak se fotí letem světem

19. 2. 2012

Jak se fotí letem světem

Jak se fotí letem světem

Prostějov - Přehlídku fotografií zachycených „letem světem" nabízí od pátku prostějovská Galerie u Hanáka. Tentokrát představil Pavel Navrátil pokračování stejnojmenné výstavy.

Během prohlídky výstavy Pavla Navrátila se ocitnete ve Francii, Chorvatsku, Itálii, Polsku, Rakousku, Rusku, Slovinsku i Turecku. To je jedna z vlastností výstavy, kterou lidé ocenili. „Líbí se mi, stejně jako jiné zde v Galerii u Hanáka. Nemohu jednoznačně určit, která fotografie je nejhezčí, všechny jsou pěkné," myslí si paní Hana.

Pavel Navrátil je povoláním lékař - gastroenterolog, ve volném čase volejbalista, fotograf, hudebník i ochránce přírody.

„Výstava byla skutečně vytvořena „letem světem". Fotografie vznikly při příležitosti mezinárodních volejbalových zápasů, kam jsem jel jako lékař. Nebylo moc času, přesto se našlo nějaké volno, které jsem využil k fotografování. Spousta snímků ale vznikla z autobusu," vysvětluje pro iProstejov.cz autor Pavel Navrátil a doplňuje: „Toto pokračování původní výstavy vzniklo proto, že se fotoklubu uvolnila místnost. Někteří dokonce hodnotí tuto druhou polovinu jako zdařilejší. Budu rád, když si každý najde alespoň jednu fotografii, která se mu zalíbí," dodává Pavel Navrátil.

Výstavu mohou zájemci zhlédnout až do 28. března a je otevřena každé úterý a čtvrtek, vždy od 15 do 17 hodin.

  • Jakub Čech
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář