Jdi na obsah Jdi na menu

Módní přehlídka pokřtila knihu

20. 4. 2011

Módní přehlídka pokřtila knihu

Módní přehlídka pokřtila knihu

Prostějov - Šitá, společenská, pletená móda a účesy měly hlavní slovo v sobotní podvečer v prostějovském KASCentru. Pátá autorská módní přehlídka byla opět pod taktovkou hlavní pořadatelky Petry Kotrysové. Akce byla vyvrcholením WOOL PARTY pletařek z celé republiky.

Petra Kotrysová, majitelka internetového i kamenného obchodu s pletením, představila svůj „repertoár", šitá a společenská móda patřila Lence Štěpánkové, o účesy se postaralo Hair style Ivy Vrbové a Michaely Nevrlé.

Pro zpestření atmosféry vystoupilo hned několik tanečníků z Taneční školy Hubený, ale i břišní tanečnice z Českých Budějovic. I jejich účesy byly prací studia Hair style.
Součástí přehlídky se stal utajovaný křest knihy Petry Kotrysové „Očko k očku", která je k dostání na eshopu Kotrysové a ve vybraných obchodech. „Ať se kniha dobře prodává a čte, aby potom někdo upletl svetr i pro mě," zasmál se moderátor Michal Mucha.

„Vůbec nelituji, že jsem přišla, Petru znám léta a hrozně jí přeji, aby pokračovala veškerá její činnost, kterou obdivuji," nešetřila chválou návštěvnice Jitka Mráčková. „Jako muž jsem se necítil osamoceně. I já doma pletu, takže pro mě to byla prestižní událost," řekl pro iProstejov.cz David Hanáček.
Modelka Veronika Špičáková se svěřila se svými dojmy: „Tuto práci jsem dělala poprvé a je v tom hrozná nervozita, stres, zima, hlad." Jako perličku ze zákulisí prozradila: „Musela jsem jít v botech o tři čísla menší, než je velikost mých nohou."
Sobotní akce byla vyvrcholením WOOL PARTY, kde se každým rokem scházejí ženy z celé republiky, aby se celý den věnovaly pletení. Akce se již několikrát zapsala do Guinessovy knihy rekordů. V roce 2008 se sešlo 30 pletařek, které během tří minut vyrobily 3 846 ok.
Petra Kotrysová vystoupí už tuto neděli 24. dubna v televizi Nova v pořadu Rady ptáka Loskutáka.


(jač)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář