Jdi na obsah Jdi na menu

Plejáda divadel se představí při MedaArtu

2. 6. 2011

Plejáda divadel se představí při MedaArtu

Prostějov – Řada amatérských souborů divadla se představí na každoročně konané přehlídce MedArt. Pětidenní festival zahájený ve středu večer potrvá až do neděle.


 

1.jpgSlavnostní zahájení festivalu amatérských divadel se uskutečnilo ve středu 1.června v 19,00 hodin v prostorách divadla Point při repríze představení Nový prostor o ovlivnění životů facebookem a jinými sociálními sítěmi. Již po několikáté se tato autorská inscenace dočkala úspěchu.

 

3.jpgVětšina prostějovské veřejnosti je s přehlídkou spokojena. „Je dobře, že se tento festival koná. Každá přehlídka divadla je bezvadná, zvláště, když se jedná o divadla na docela slušné úrovni.Organizátoři zaručují kvalitu všech představení“ řekl svůj názor známý fotograf Bob Pacholík.

 2.jpg

„Vždy když chtějí lidé něco dělat a dělají to sami od sebe, s chutí a ještě se u toho baví, tak je to pozitivní“ řekla pro iProstejov.cz prostějovská místostarostka Ivana Hemerková.

 

I v dalších dnech na návštěvníky čekají další představení. Program akce naleznou zájemci na: http://www.iprostejov.cz/cz/p/festival-medart/

  •   Autor textu i fotografií: Jakub Čech
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář