Jdi na obsah Jdi na menu

Point měl napilno

24. 12. 2012

Point měl napilno

Point měl napilno

Prostějov - Divadelní sezóna je v současné době v plném proudu. Ví to i prostějovské studentské Divadlo Point, které v pondělí vystoupilo na komponovaném večeru Gymnázia Jiřího Wolkra (GJW) a v pátek odreprízovalo komedii Koupačka.

V pondělí se Pointu podařilo zaplnit divadlo. „Jednalo se o komponovaný večer Gymnázia Jiřího Wolkra. Představila se i naše taneční sekce Hello kitties. Reprízovali jsme zde celkem novou inscenaci Hotel Palermo," vysvětlil principál divadla Aleš Procházka. „Naše inscenace Hotel Palermo je založená na pravdivém příběhu, který se stal v Americe. My jsme vzali kostru toho příběhu a přidali texty - tak vznikl scénář. Těžké pro nás bylo vytvořit tu děsivou atmosféru," nechal se slyšet režisér představení Štěpán Gajdoš. Pomocí krátkých scének členů Pointu odehrávajících se v prostředí školy při návštěvě inspektora přišli na řadu vystupující - pěvecký sbor Múzy nebo taneční vystoupení Hello kitties.

Nutno dodat, pro spoustu mladých herců byl tento týden náročný. Kromě pondělí totiž Point hrál i v pátek - uskutečnila se repríza komedie Koupačka.

V lednu se diváci mohou těšit na další reprízy - Koupačky, Druhého výstřelu, Nahého Wolkra, ale i improvizační Kabaret Vláďa.

  • Jakub Čech
  • Pozn.: Foto je pouze ilustrační
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář