Jdi na obsah Jdi na menu

Připravované prostějovské výstavy. Vyberte si! 3/2011

25. 2. 2011

Připravované prostějovské výstavy. Vyberte si! 3/2011

 

V nejbližší době se chystá řada výstav v prostějovských galeriích. Stačí proto vyrazit za fotografiemi či obrazy do výstavních síní.

První výstavou je tradiční výstava fotografií Michala Krišky a Zdeňka Pelly v prostorách Galerie Linka, která sídlí v prostějovské Základní umělecké škole na Kravařově ulici. Vernisáž výstavy „INTERMEZZO“ se uskuteční středu  2.března  v 18,00 hodin a do života ji uvede fotograf Bob Pacholík. Zhlédnout výstavu můžete až do konce dubna letošního roku.

Den poté – ve čtvrtek 3.března v 17 hodin se v prostorách Regionálního informačního centra v zámku uskuteční vernisáž výstavy prérií a obrazů Jiřího Valtra, který vloni vystavoval v Duze. Název výstavy je …krajiny nejnovější a portréty prvopočáteční… a výstava potrvá do 30. března.

V pátek 4.března se uskuteční hned dvě vernisáže. První je vernisáž skupinové výstavy fotografií uspořádané na zahájení filmového festivalu Expediční kamera  s názvem „Všemi směry“ . Slavnostní vernisáž se uskuteční v 17 hodin v prostorách kulturního klubu Duha a potrvá do 31.března.

Po této vernisáži převezme pomyslnou štafetu Galerie u Hanáka ve Školní ulici, která pořádá výstavu Jana Svačiny „Kudy chodí, tudy fotí“. Slavnostní vernisáž se uskuteční v 17,30 hodin, tedy půl hodiny po zahájení výstavy v Duze a potrvá do 30.3.

 

Jakub Čech, Prostějov

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář