Jdi na obsah Jdi na menu

Prostějované si udělali výlet do Prahy

14. 3. 2011

Prostějované si udělali výlet do Prahy

Jedinečnou možnost udělat si výlet do Prahy měli prostějovští senioři v rámci projektu Zdravé město Prostějov. V české metropoli je čekal zábavný pořad Aleše Cibulky a Vladimíra Hrona.

Ten se koná každý měsíc v Paláci ILLUSION a pokaždé si moderátorská dvojice známá z televize a rozhlasu vybere jiné hosty. Ve čtvrtek 10. března si vybrali právě herce Petra Nárožného, zpěvačku Evu Pilarovou a poručíka Jana Holuba, se kterým byla řeč o bezpečnosti seniorů.

Prostějované jeli do Prahy na základě úspěšného vystoupení s Vladimírem Hronem a Alešem Cibulkou, kteří navštívili koncem ledna letošního roku Městské divadlo v Prostějově, kde pokračovali s cyklem Zábavně o stáří? Ale ano!

ObrazekO půl dvanácté autobus dojel do našeho hlavního města. Až do 14,00 hodin, kdy začínalo představení měli „výletníci“ volný program. Prohlédli si Vinohradskou ulici, šli se podívat i na Václavské náměstí, nakoupili v Reprezentační prodejně českého rozhlasu a České televize, naobědvali se a zábavný pořad mohl začít.

Téma měsíce března byly vzpomínky. O vzpomínkách mluvili Petr Nárožný i Eva Pilarová. Od poručíka Jana Holuba se diváci dozvěděli, jak se chránit před zloději. Řeč patřila i aktuálnímu tématu – Sčítání lidu. Holub přidal také několik perliček ze svého povolání.

Po skončení programu čekal na obyvatele Prostějova autobus, který je na půl devátou večerní odvezl domů.

Jakub Čech

Foto: Lenka Čechová

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář