Jdi na obsah Jdi na menu

Tlačenice před divadlem: lidé bojovali o předplatné

24. 8. 2011

Tlačenice před divadlem: lidé bojovali o předplatné

Tlačenice před divadlem: lidé bojovali o předplatné

Prostějov - Fronta až na ulici, strkanice, snaha urvat nejlepší místa. Taková atmosféra provázela předprodej vstupenek na představení, která se odehrají na prknech Městského divadla.  Na pokladně se začaly prodávat lístky na předplatné.

„Řekla bych, že všechny skupiny jsou pro všechny. Každý si vybere to své," nechala se slyšet pokladní Věra Janálová. Vstupenky na předplatné se kupují dle skupin. Ve skupině A je řada činoher, jedna opera - Carmen. „Áčko" nabízí klasické divadelní hry, ale i komedie.Na skupinu předplatitelů B čekají všechny žánry od činohry a operety přes balet po operu.

Ve skupině 5P jsou jen činohry. „Je to skupina pro divadelní fajnšmekry," poznamenala Věra Janálová.

Dalším předplatným je série Čtyřlístek pro rodiče s dětmi, která představí inscenace čtyři, jednu divadlo přidá navíc jako bonus.

Letos bude připraven cyklus abonentních koncertů,série sedmi koncertů přijde vaši peněženku na 900 korun.  „První koncert se bude konat už 19. září , vystoupí brazilská klavíristka Patrícia Bretas" pozvala na představení Věra Janálová.  „Ve skupině A a 5P už máme jen několik volných míst, ve skupině B jich je jich ještě dostatek," upřesnila pro iProstejov.cz pokladní z předprodeje.

Předplatné je v prodeji do soboty 3. září a od 5. září bude divadlo doprodávat vstupenky na konkrétní představení.

(jač)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář