Jdi na obsah Jdi na menu

Připravované prostějovské výstavy. Vyberte si!

22. 1. 2011

Připravované prostějovské výstavy. Vyberte si!

 

V nejbližší době se chystá řada výstav v prostějovských galeriích. Stačí proto vyrazit za fotografiemi či obrazy do výstavních síní.

 

První z nich se uskuteční  ve středu 26.1 v 17,00 hodin v prostorách prostějovského zámku. Výstava nese název „Výprava Spolku prostějovských fotografů za polární kruh“. Mezi autory se vyskytují jména: Ivo Snídal, Josef Franc, Luděk Mařák a další autoři.

Hned další den, tedy ve čtvrtek 27.1 v 18,00 „převezme štafetu“  Kavárna –Galerie Národní dům. Prezentovat se bude prostějovská výtvarnice a fotografka Zdeňka Trnečková, kterou návštěvníci galerií znají. Kurátorem výstavy je Miroslav Švancara a výstava potrvá do 24.3.

Galerie Metro dává šanci studentům středních škol. Pokračovat v tom chce i na další výstavě, která bude věnována výtvarným pracem studentům střední školy ART ECON.  Výstava nese název ART FICTION. Slavnostní vernisáž se uskuteční ve středu 2.2 v 17,00 v prostorách foyer kina Metro 70 a výstava potrvá do 6.3.

Ani Galerie U Hanáka na své příznivce nezapomíná, změnila kvůli návštěvnosti i svoji otevírací dobu. Do 2.2 v jejich prostorách bude k vidění výstava „Tak to vidím já“ Jana Čížka. Tentokrát se ukáže, jak to ve svých fotografiích vidí Dagmar Kindlová, která se o výstavu dělí s Pavlem Kindlem, který představí své obrazy. Zahájení výstavy se uskuteční v pátek 4.2 v 17,30 hodin a výstava potrvá do 2.3.

 

Jakub Čech, Prostějov

 

 

 

Odkazy na pozvánky na výstavy:

www.fotoklubpv.cz/akce/pozvanky2011/pozvanka_vyprava_za_polarni_kruh_original.jpg
 - poznáka na výstavu v zámku - "za polární kruh"

www.fotoklubpv.cz/akce/pozvanky2011/empozvbar_metro_spso_original.jpg

- Pozvánka na výstavu studentů střednÍ školy ART ECON

 

www.fotoklubpv.cz/akce/pozvanky2011/kindlovi_u_hanaka_web_original.jpg

-pozvánka na výstavu Dagmar Kindlové a Pavla Kindla

www.email.cz/getAttachment

- pozvánka na výstavu Zdeňky Trnečkové

 

 

 

 

 

 

Jakub Čech, Prostějov

BlueBoard.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář