Jdi na obsah Jdi na menu

Máte možnost změnit situaci v naší zemi

23. 10. 2013

Máte možnost změnit situaci v naší zemi

Jakub Čech

Během chvíle může proběhnout změna…

 

Kdybyste mohli změnit svůj život k lepšímu za několik minut, udělali byste to?

Volby nabízí plnoletým unikátní možnost. Během chvíle můžou změnit svůj osud, osud svých dětí a hlavně osud naší země. Stačí jít k volbám a volit. Ale koho?

Pro začátek si myslím, že byste si měli udělat Volební kalkulačku. Po zodpovězení několika otázek se vám zobrazí, se kterou stranou máte procentuálně nejvyšší názorovou shodu.

Shoda s programy stran není to nejdůležitější. Důležití jsou i kandidáti. Souhlasíte s lidmi, kteří jsou v předsednictvu Vámi zvažované strany? Byli byste rádi, kdyby lídr té či oné strany zasedl v Poslanecké sněmovně? Co si myslíte o městských představitelích strany? Byli byste na ně pyšní jako na své zástupce? Zavázal se váš kandidát podporovat v případě zvolení protikorupční opatření Rekonstrukce státu?

Otázek je hodně. Zkuste si na ně odpovědět, než někoho vhodíte do volební urny. Já volební právo nemám, tak vy ho prosím nepromarněte. Děkuji a přeji šťastnou ruku při volbách.

 

  • Jakub Čech

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

RENÉ - Důvěryhodnost politiků

15. 5. 2016 17:03

Jakube,prosím vás,udělal jsem si test volební kalkulačkou,na základě kterého mi vyšli tři politici. Zadal jsem tedy jejich jména do vyhledávače a hledal co jsou ti lidé zač. Bohužel,však jsem zjistil,že těmto lidem nemohu důvěřovat. To je také důvod proč nechodím k volbám. Zkrátka nemohu najít politika kterému důvěřuji. Možná že existuje,ale jsem pracující člověk který je navíc poněkud kreativnější povahy a zkrátka nemám čas se k tomu "správňákovi" prolustrovat.